Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λάρνακα! Στα «μαύρα» άλλη μια οικογένεια

Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λάρνακα! Στα «μαύρα» άλλη μια οικογένεια

Στα μαύρα θα ντυθεί άλλη μια οικογένεια στη Λάρνακα, αφού σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη την Τετάρτη 22/6 έχασε τη ζωή της γυναίκα που παρασύρθηκε από λεωφορείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 16:40 λεωφορείο το οποίο έκτελούσε το δρομολόγια Λευκωσίας-Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στο δρόμο Λάρνακας-Αραδίππου παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζή.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

*Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε νεότερα: ΛΑΡΝΑΚΑ: 57χρονη το νέο θύμα της ασφάλτου! Διασταύρωνε το δρόμο για να προλάβει το λεωφορείο όμως η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE