Λύγισε και έκλαψε η Χριστιάνα Αριστοτέλους! «Όσα λεφτά και να τους δώσουν οι δικοί τους άνθρωποι δεν θα έρθουν ποτέ πίσω…»

Λύγισε και έκλαψε η Χριστιάνα Αριστοτέλους! «Όσα λεφτά και να τους δώσουν οι δικοί τους άνθρωποι δεν θα έρθουν ποτέ πίσω…»

Μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, μπροστά στη θυσία των δυο παλληκαριών δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Για Σένα».

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους παρακολουθώντας το βίντεο-αφιέρωμα για το χαμό των δυο δασοπυροσβεστών που επιμελήθηκε η συνάδελφος Νατάσα Χριστοφόρου, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Το Υπουργικό συμβούλιο έχει αποφασίσει την πλήρη αποζημίωση και στήριξη των οικογενειών, ωστόσο αυτό δεν θα απαλύνει το πόνο τους καθώς όπως ανέφερε και η παρουσιάστρια  με δάκρυα στα μάτια «ότι και να γίνει, ότι και να δώσουν σε αυτές τις οικογένειες, δεν θα φέρει πίσω τους δικούς τους ανθρώπους»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE