ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις 6 Ιουλίου θα ακούσει την ποινή ο 60χρονος παιδεραστής της Πάφου

Στις 6 Ιουλίου θα ακούσει την ποινή ο 60χρονος παιδεραστής της Πάφου

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, προσήχθη την Πέμπτη (23/06) από τις Κεντρικές Φυλακές ο 60χρονος Βρετανός, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης σε βάρος 11χρονης από την Πάφο.

Το δικαστήριο, το οποίο συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφασή του στις 6 Ιουλίου 2016 και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί η ποινή του.

Στη σημερινή δικάσιμο αγόρευσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, δικηγόρος Κώστας Σιαηλής, ο οποίος ουσιαστικά υιοθέτησε το περιεχόμενο της έκθεσης του Γραφείου Ευημερίας που ετοιμάστηκε για σκοπούς της παρούσας διαδικασίας, αναφέρθηκε στο λευκό ποινικό μητρώο του κατηγορούμενου και στο γεγονός ότι από το 2007 που έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο με την οικογένεια του δεν έχει επιδείξει οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά.

Κάλεσε τέλος το δικαστήριο να λάβει τα πιο πάνω υπόψη για μετριασμό της ποινής που θα επιβληθεί στον πελάτη του.

Στην προηγούμενη δικάσιμο, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 60χρονο σε έξι από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης σε διάφορες ημερομηνίες, ενώ σε τρεις άλλες κατηγορίες που του αποδίδονταν και αφορούσαν ομοειδούς φύσης αδικήματα αθωώθηκε. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε βάρος της ανήλικης μεταξύ Ιουλίου 2014 και Αυγούστου 2015.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top