Η νέα πρόταση αυτοκίνησης στην Κύπρο – Με 3,5 ευρώ 200 χλμ! – Υπηρεσία ΑΗΚ– ΠΙΝΑΚΑΣ

Η νέα πρόταση αυτοκίνησης στην Κύπρο – Με 3,5 ευρώ 200 χλμ! – Υπηρεσία ΑΗΚ– ΠΙΝΑΚΑΣ

Η υπηρεσία e-charge της ΑΗΚ δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων να φορτίσουν το όχημά τους με γρήγορο, οικονομικό και οικολογικό τρόπο, με μόλις 3,5 ευρώ.

 

Της Ματίνας Ζησιάδου

Φόρτιση αυτοκινήτου με μόλις 3,5 ευρώ; Και όμως γίνεται! Ο τρόπος δεν είναι μόνο γρήγορος και οικονομικός αλλά και οικολογικός.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE