Ιντερπόλ: Ζητά τη βοήθεια του κοινού για σύλληψη 11 διακινητών

Ιντερπόλ: Ζητά τη βοήθεια του κοινού για σύλληψη 11 διακινητών

Δημόσια έκκληση απευθύνει η Ιντερπόλ για σύλληψη διακινητών προσώπων, οι οποίοι μόνο πέρσι είχαν έσοδα πέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στην ιστοσελίδα της Ιντερπόλ δημοσιεύονται οι φωτογραφίες των έντεκα καταζητούμενων. 

Σύμφωνα με μελέτη της Ιντερπόλ που κυκλοφόρησε το Μάιο, οι διακινητές είχαν πέρσι κέρδη πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο από τους μετανάστες που μετέφεραν στη νότια Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE