Κουγιάλης: Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονται μέχρι να είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης

Κουγιάλης: Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονται μέχρι να είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης

Η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Σολέας τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο και οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν να εργάζονται μέχρι να είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέας εστίας φωτιάς, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης.

Ο κ. Κουγιάλης υπογράμμισε ότι “οι χερσαίες δυνάμεις πυρόσβεσης έχουν κυκλώσει την πυρκαγιά και επιλαμβάνονται κατάσβεσης εστιών πυρκαγιάς που δημιουργούνται”.

Η πυρκαγιά στην περιοχή Σολέας τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο και οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν να εργάζονται, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Υπουργό, “οι δυνάμεις πυρόσβεσης θα συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέας εστίας φωτιάς”.

Σε σχέση με τα πτητικά μέσα, ο κ. Κουγιάλης είπε ότι αυτά υπερίπτανται της περιοχής και προβαίνουν σε ελέγχους και όπου εντοπίζονται εστίες φωτιάς ή καπνού κάνουν ρίψεις νερού τα ελικόπτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE