Δεν θα πιστεύετε ποια εταιρεία πήρε την Ευριπίδου στο Μιλάνο! Ετοιμάζουν διαφημιστική καμπάνια!

Δεν θα πιστεύετε ποια εταιρεία πήρε την Ευριπίδου στο Μιλάνο! Ετοιμάζουν διαφημιστική καμπάνια!

Από την Πέμπτη το μοντέλο και επιχειρηματίας βρίσκεται στο πόλη - κέντρο της μόδας και ο λόγος είναι επαγγελματικός...

Το μοντέλο και επιχειρηματίας αποτελεί για δεύτερη χρονιά το πρόσωπο του MTN RUN IN COLOUR, της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Έτσι η ΜΤΝ μέσω των social media αποκάλυψε το λόγο του ταξιδιού της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο όμορφο Μιλάνο της Ιταλίας, με ένα δελτίο τύπου. 

«H ΜΤΝ αποκαλύπτει τι κάνει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο Μιλάνο, Ιταλία
Το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας Κωνσταντίνα Ευριπίδου ταξίδεψε στο Μιλάνο για την φωτογράφιση και παραγωγή του MTN RUN IN COLOUR
Η ΜΤΝ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook αποκάλυψε για ποιον λόγο βρίσκεται η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στην Ιταλία, στο σημαντικότερο κέντρο της παγκόσμιας μόδας το Μιλάνο. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι για δεύτερη φορά το πρόσωπο του MTN RUN IN COLOUR της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας.».  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE