ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βγήκε στους δρόμους η Αστυνομία – Καταγγελίες για αλκοόλ και άλλες παρανομίες

Βγήκε στους δρόμους η Αστυνομία – Καταγγελίες για αλκοόλ και άλλες παρανομίες

Συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πρόληψη σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, έλεγχο τροχαίων παραβάσεων, πάταξη της νεανικής παραβατικότητας και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην επαρχία Λεμεσού

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 12 τα μεσάνυκτα και 6 το πρωί του Σαββάτου (25/06), από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού συντονισμένη επιχείρηση στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για καταστολή των τροχαίων παραβάσεων που συμβάλλουν στην πρόκληση σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, στην οδό Ονήσιλλου και λεωφόρο Ανεξαρτησίας, καθώς και  στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού, έγιναν εκατοντάδες έλεγχοι μηχανοκινήτων οχημάτων και τα μέλη της Τροχαίας προέβησαν σε 110 ελέγχους αλκοόλης και 26 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, οι οποίες δεν έφεραν πινακίδες με αριθμούς εγγραφής.

Εξάλλου, μεταξύ των ωρών 4μ.μ – 8μ.μ. της Παρασκευής , με σκοπό την πάταξη της νεανικής παραβατικότητας και την πρόληψη σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων στην περιοχή του συμπλέγματος Επισκοπής, με επίκεντρο τα χωριά Επισκοπή, Τραχώνι, Κολόσσι και Ερήμη, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από μέλη των Αστυνομικών Σταθμών του συμπλέγματος Επισκοπής (Πισσούρι, Αυδήμου, Πάχνα).

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, τα μέλη της Αστυνομίας διεξήγαγαν στατικούς ελέγχους σε διάφορα σημεία όπου έλεγξαν 52 οχήματα και έγιναν συνολικά 24 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top