ΠΑΦΟΣ: 28χρονη ύποπτη για σωρεία διαρρήξεων - Προδόθηκε από μόνη της!

ΠΑΦΟΣ: 28χρονη ύποπτη για σωρεία διαρρήξεων - Προδόθηκε από μόνη της!

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης για περίοδο δύο ημερών εναντίον 28χρονης, η οποία θεωρείται από την Αστυνομία ύποπτη για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Η 28χρονη θεάθηκε να κινείται με το αυτοκίνητο της ύποπτα σε κατοικημένη περιοχή του χωριού Κισσόνεργας, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μετά από έλεγχο εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο της διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Σημειώνεται ότι στην ίδια περιοχή νωρίτερα είχε καταγγελθεί διάρρηξη κατοικίας.

Η 28χρονη αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ωστόσο εναντίον της εκδόθηκε διήμερο διάταγμα κράτησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE