ΠΑΡΑ-THEMA

Εκλογές ΔΣ Ομόνοιας: Μιλά για καλπονοθεία γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός

Εκλογές ΔΣ Ομόνοιας: Μιλά για καλπονοθεία γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός

Με ένα καυστικό σχόλιο στο Facebook ο Φάνης Κρίγκος «πυροβολεί» τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ομόνοια.

«Δέσμια φασιστικών νοοτροπιών, αυτοεγκλωβισμένη σε απηρχαιωμένα μυαλά γεροντικής άνοιας», είναι μερικά από τα σχόλια του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού στο ΚΑΝΑΛΙ 6, Φάνη Κρίγκου, σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών του ΔΣ της Ομόνοιας.

Δεν κρύβεται και με ένα καταιγισμό σχολίων επικρίνει την διαδικασία και την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου, κάνοντας λόγο για καλπονοθεία. Μάλιστα η ανάρτηση του συνοδεύεται και από μία φωτογραφία που αναγράφει «Λευτεριά στην Ομόνοια».

Διαβάστε αυτούσιο το σχόλιο:

«Αγαπητέ εν λαώ αδελφέ… όπως αντιλαμβάνεσαι είμαι πολύ θυμωμένος. Τ’ όνειρο της ανανέωσης κονιορτοποιήθηκε για ακόμα μια φορά. Τα αποτελέσματα των «εκλογών» - στην ουσία μιας καθοδηγούμενα επαίσχυντης καλπονοθείας - διαιωνίζουν τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου στην ομηρία της, παραμένοντας δέσμια φασιστικών νοοτροπιών, αυτοεγκλωβισμένη σε απηρχαιωμένα μυαλά γεροντικής άνοιας. Ντροπή και χλεύη για τη θλιβερή πλειονότητα των μελών που με συνετή ευλάβεια υποστήριξαν – εκ του άνωθεν εντολής βεβαίως βεβαίως - τους κομματικούς εγκάθετους, στερώντας την ομάδα από μια φρέσκια και καθαρή επιλογή, θέτοντας συνάμα εαυτόν ενάντια στη βούληση της λαϊκής βάσης. Η προσπάθεια κάθαρσης κι εξυγίανσης από το αντιπολιτευτικό μετερίζι συνεχίζεται. Κι αυτή τη φορά δεν θα περιοριστεί μονάχα σε φραστικές διαμαρτυρίες…»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top