Αίσιο τέλος - Κατασβέστηκε η φωτιά στο Σινά Όρος

Αίσιο τέλος - Κατασβέστηκε η φωτιά στο Σινά Όρος

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι σε δασώδη περιοχή στη Σολέα.

Κατασβέστηκε γύρω στις 1600 το απόγευμα η φωτιά που είχε αναζωπυρωθεί στο Σινά Όρος γύρω στις 1400 σήμερα, όπως επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών, ενώ επιχείρησαν τρία ελικόπτερα και ένα αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE