Άρχισαν τα όργανα για Ιωνά! Την παραίτηση του ζητά στέλεχος του ΔΗΚΟ – «Σε άλλες χώρες σίγουρα θα υπήρξε παραίτηση» VIDEO

Άρχισαν τα όργανα για Ιωνά! Την παραίτηση του ζητά στέλεχος του ΔΗΚΟ – «Σε άλλες χώρες σίγουρα θα υπήρξε παραίτηση» VIDEO

Πολιτικές προεκτάσεις φαίνεται να αφήνει πίσω της η στυγερή δολοφονία που έλαβε χώρα την Πέμπτη, 23/6 στην Αγία Νάπα με θύματα τον γνωστό επιχειρηματία Φάνο Καλοψηδιώτη, τον λοχία της ΚΥΠ Ηλία Χατζηευθυμίου, τη σύζυγο του Σκεύη και έναν εκ των δραστών.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα, καλεσμένοι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha, ήταν οι Σοφοκλής Σοφοκλέους, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Μάριος Μαυρίδης και το μέλος του Εκτελεστικού  Γραφείου του ΔΗΚΟ Μιχάλης Δαμιανός.

Ο τελευταίος έθεσε επίσημα θέμα Ιωνά Νικολάου, αφού όπως είπε μετά το έγκλημα, αν ζούσαμε σε άλλη χώρα ο αρμόδιος Υπουργός για λόγους ευθιξίας θα είχε υποβάλει την παραίτηση του για προσθέσει, «εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να ζητήσουμε την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης»

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.