Άρχισαν τα όργανα για Ιωνά! Την παραίτηση του ζητά στέλεχος του ΔΗΚΟ – «Σε άλλες χώρες σίγουρα θα υπήρξε παραίτηση» VIDEO

Άρχισαν τα όργανα για Ιωνά! Την παραίτηση του ζητά στέλεχος του ΔΗΚΟ – «Σε άλλες χώρες σίγουρα θα υπήρξε παραίτηση» VIDEO

Πολιτικές προεκτάσεις φαίνεται να αφήνει πίσω της η στυγερή δολοφονία που έλαβε χώρα την Πέμπτη, 23/6 στην Αγία Νάπα με θύματα τον γνωστό επιχειρηματία Φάνο Καλοψηδιώτη, τον λοχία της ΚΥΠ Ηλία Χατζηευθυμίου, τη σύζυγο του Σκεύη και έναν εκ των δραστών.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα, καλεσμένοι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha, ήταν οι Σοφοκλής Σοφοκλέους, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Μάριος Μαυρίδης και το μέλος του Εκτελεστικού  Γραφείου του ΔΗΚΟ Μιχάλης Δαμιανός.

Ο τελευταίος έθεσε επίσημα θέμα Ιωνά Νικολάου, αφού όπως είπε μετά το έγκλημα, αν ζούσαμε σε άλλη χώρα ο αρμόδιος Υπουργός για λόγους ευθιξίας θα είχε υποβάλει την παραίτηση του για προσθέσει, «εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να ζητήσουμε την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης»

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.