Τραγωδία στη Λευκωσία: Θανατηφόρο το τροχαίο με φορτηγό – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 55χρονης
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω τις 7 το πρωί, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (Σημείο περιοχής Στράκκας - Λευκωσία).
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, από τις 10 το πρωί σήμερα Δευτέρα (27/6) τα 7.500 κυβικά μέτρα νερού στο χώρο αποθήκευσης νερού του «τμήματος» υδάτων στο Δίκωμο άρχισαν να παραχωρούνται στο δίκτυο προς την Αμμόχωστο μέσω των παλιών αγωγών.
Στην δήλωσή του ο κ. Τσαβούσουγλου εκφράζει ικανοποίηση για την έναρξη της παροχής νερού από την Τουρκία σε περιοχές των κατεχομένων και εκφράζει τις ευχαριστίες του για την συμβολή τους στους Ερντογάν, Γιλντιρίμ και Έρογλου, τους Πρόεδρο, Πρωθυπουργό και Υπουργό Δασών και Υδάτων της Τουρκίας.
Από αύριο Τρίτη (28/6), ανακοίνωσε επίσης ο «υπουργός» γεωργίας, νερό από την Τουρκία θα αρχίσει να τρέχει και προς την περιοχή της Μόρφου.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις