65 χιλιάδες οι ιδιοκτήτες που απαλλάσσονται από τον φόρο ακινήτων

65 χιλιάδες οι ιδιοκτήτες που απαλλάσσονται από τον φόρο ακινήτων

Στις Επιτροπές Οικονομικών και Εσωτερικών της Βουλής η συζήτηση για την αλλαγή στη φορολόγηση των ακινήτων, με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, να “πιέζει”, καλώντας τους βουλευτές να ψηφίσουν άμεσα το σχετικό νομοσχέδιο.

 

“Εάν δεν το ψηφίσετε τώρα πριν από το κλείσιμο της Βουλής για τις θερινές διακοπές, δεν θα ισχύσει για το 2016”, είπε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας ενώπιον των μελών των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών και Εσωτερικών.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE