LIFESTYLE

Χωρίζει η Τζούλια Αλεξάνδράτου! Οι απειλές του σύζυγού και ο φόβος της...

Χωρίζει η Τζούλια Αλεξάνδράτου! Οι απειλές του σύζυγού και ο φόβος της...

Δεν ξέρουμε πόσο πολύ την ζηλεύει ο Κριστιάν Καρπόζιλος και τι της κάνει όταν νευριάσει, πάντως η Τζούλια ζήτησε προστασία από ανθρώπους που συναναστρεφόταν παλιότερα...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στην Ελλάδα και σύμφωνα με την Freddo, ο γάμος της με τον Κριστιάν Καρπόζιλο περνάει κρίση και μάλιστα μεγάλη.

Αρχικά η Τζούλια Αλεξανδράτου ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει τις διακοπές της και να σκεφτεί τι θα κάνει με τον γάμο της που το τελευταίο διάστημα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον υποστηρίζουν πως ο σύζυγός της την ζηλεύει πολύ και τις κάνει έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Εκείνη δεν άντεξε, τα μάζεψε και ήρθε στα πάτρια εδάφη.

Από την πλευρά του ο Κριστιάν Καρπόζιλος ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στην σύζυγό του τύπου: «Αν δεν γυρίσεις, θα έρθω στην Ελλάδα και θα δεις τι έχεις να πάθεις». Θορυβήθηκε η Τζούλια και ζήτησε προστασία από ανθρώπους που συναναστρεφόταν παλιότερα. Μάλιστα, επικοινώνησε με ανθρώπους στην Αυστρία για να μάθει εάν πρόκειται να πραγματοποιήσει τα όσα λέει.


Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η Τζούλια δεν πρόκειται να επιστρέψει στον σύζυγό της, αφού ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top