Θα είναι αυτό το νέο smartphone της Google;

Θα είναι αυτό το νέο smartphone της Google;

Φουντώνουν οι φήμες ότι ο τεχνολογικός κολοσσός έχει στα σκαριά ένα κινητό τηλέφωνο που θα φέρει το λογότυπό του.

Το δικό της smartphone φημολογείται ότι σκοπεύει να κατασκευάσει η Google, θέλοντας αφενός να εισέλθει σθεναρά στον κόσμο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας και αφετέρου να εξελίξει περαιτέρω το οικοσύστημα του δημοφιλέστατου λειτουργικούς της συστήματος, Android.

Σύμφωνα με αναφορές της βρετανικής εφημερίδας The Daily Telegraph, η εταιρεία ήδη βρίσκεται σε συνομιλίες με παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για τη διάθεση ενός κινητού τηλεφώνου που θα φέρει το λογότυπο της Google. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει το νέο αυτό smartphone σε άμεσο ανταγωνισμό με το iPhone της Apple.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί μια τεράστια αλλαγή στο πρότυπο στρατηγικής της Google που συνεργάζεται με κατασκευάστριες εταιρείες κινητών, όπως η LG και η HTC οι οποίες ενσωματώνουν το Android στα smartphones τους.

«Ανησυχούν ότι το Android έχει υποστεί “τεμαχισμό” και ότι πρέπει να αναπτυχθεί μια πιο ελεγχόμενη πλατφόρμα», δήλωσε ένας αναλυτής της εταιρείας CCS Insight. «Νομίζω ότι θα επιδιώξουν να έχουν περισσότερο έλεγχο, όπως έχει κάνει και η Apple», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η συσκευή Android πιθανολογείται ότι θα κάνει το ντεμπούτο της αργότερα μέσα στο έτος, οπότε είναι λογικό να σκεφτεί κανείς ότι η έκδοση του λειτουργικού που θα ενσωματωθεί θα είναι το αναμενόμενο Android N.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Telegraph, η Google δεν έχει προβεί ακόμα σε οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με τις εν λόγω φήμες.

Πηγή: fortunegreece

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE