Στο ΥΠΕΣ η συζήτηση για τους ναυαγοσώστες

Στο ΥΠΕΣ η συζήτηση για τους ναυαγοσώστες

Το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι έχει οριστεί σύσκεψη στην παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε απάντηση σε δημοσιεύματα για τη στελέχωση ναυαγωσωστικών μονάδων στις παραλίες.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση και σε απάντηση δημοσιευμάτων για τη στελέχωση ναυαγοσωστικών μονάδων στις παραλίες, το Υπουργείο Εσωτερικών δηλώνει ότι έχει οριστεί σύσκεψη στην παρουσία όλων των εμπλεκομένων: Επαρχιακών Διοικήσεων, Ένωση Δήμων, Ένωση Κοινοτήτων, Υπουργείο Οικονομικών και Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, με σκοπό την άμεση εξεύρεση τρόπων επίλυσης των όποιων προβλημάτων παρατηρούνται στην ομαλή λειτουργία των  ναυαγοσωστικών μονάδων που λειτουργούν στις παραλίες.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της επέκτασης της περιόδου λειτουργίας των μονάδων, έχει ήδη ληφθεί απόφαση και θα εφαρμοστεί από το 2017, όπου η περίοδος (λειτουργίας) θα ξεκινά από το μήνα Μάιο.

Η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των μονάδων καθώς και το θέμα της κατάλληλης σήμανσης όλων των παράλιων περιοχών, θα είναι αντικείμενα προς συζήτηση στην προαναφερθείσα σύσκεψη, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE