ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ΥΠΕΣ η συζήτηση για τους ναυαγοσώστες

Στο ΥΠΕΣ η συζήτηση για τους ναυαγοσώστες

Το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι έχει οριστεί σύσκεψη στην παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε απάντηση σε δημοσιεύματα για τη στελέχωση ναυαγωσωστικών μονάδων στις παραλίες.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση και σε απάντηση δημοσιευμάτων για τη στελέχωση ναυαγοσωστικών μονάδων στις παραλίες, το Υπουργείο Εσωτερικών δηλώνει ότι έχει οριστεί σύσκεψη στην παρουσία όλων των εμπλεκομένων: Επαρχιακών Διοικήσεων, Ένωση Δήμων, Ένωση Κοινοτήτων, Υπουργείο Οικονομικών και Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, με σκοπό την άμεση εξεύρεση τρόπων επίλυσης των όποιων προβλημάτων παρατηρούνται στην ομαλή λειτουργία των  ναυαγοσωστικών μονάδων που λειτουργούν στις παραλίες.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της επέκτασης της περιόδου λειτουργίας των μονάδων, έχει ήδη ληφθεί απόφαση και θα εφαρμοστεί από το 2017, όπου η περίοδος (λειτουργίας) θα ξεκινά από το μήνα Μάιο.

Η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των μονάδων καθώς και το θέμα της κατάλληλης σήμανσης όλων των παράλιων περιοχών, θα είναι αντικείμενα προς συζήτηση στην προαναφερθείσα σύσκεψη, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top