ΠΑΦΟΣ: Την λήστεψαν ενώ καθόταν σε τραπεζάκι πισίνας! Απείλησε την 34χρονη με μαχαίρι ο δράστης

ΠΑΦΟΣ: Την λήστεψαν ενώ καθόταν σε τραπεζάκι πισίνας! Απείλησε την 34χρονη με μαχαίρι ο δράστης

Ληστεία σε βάρος 34χρονης τουρίστριας, διαπράχθηκε γύρω στις 02:00 της Τρίτης 28/6 στην Πάφο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης, ενώ καθόταν σε τραπεζάκι στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου όπου διαμένει, την πλησίασε άγνωστο πρόσωπο το όποιο είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με μαύρη προσωπίδα και υπό την απειλή μαχαιριού άρπαξε την προσωπική της τσάντα αξίας €300 και τράπηκε σε φυγή.

Μέσα στην τσάντα είχε το κινητό της τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά της αντικείμενα. 

Ο δράστης περιγράφεται ως άτομο ύψους 1.70 περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση με την συλλογή τεκμηρίων και μαρτυριών για τον εντοπισμό του δράστη και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE