ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Τουρκία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Τουρκία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

Δύο βομβιστές αυτοκτονίας ανατινάχθηκαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο.Οι ύποπτοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά πριν περάσουν από τον έλεγχο στο μηχάνημα x- ray του αεροδρομίου.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Η σύγχυση ισχύει τόσο για τον αριθμό των εκρήξεων όσο και για τα θύματα. Δύο ή τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν, δίχως όμως να είναι γνωστό αν πρόκειται για χειροβομβίδες ή επιχείρηση αυτοκτονίας. Γίνεται επίσης λόγος για μία έκρηξη στην είσοδο των διεθνών πτήσεων και για μια έκρηξη στο πάρκινγκ του αεροδρομίου.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν (DHA) κάνει λόγο για «τουλάχιστον ένα νεκρό». Βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk είπε πως υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν ότι έχουμε νεκρούς.

Επίσης, μεταδίδεται και η πληροφορία ότι εκτός από τις εκρήξεις υπήρξαν και πυροβολισμοί.

Έχει απαγορευτεί η είσοδος και η έξοδος στο αεροδρόμιο, ενώ προς το παρόν δεν γίνονται απογειώσεις και προσγειώσεις αεροσκαφών.

Πολλοί και οι τραυματίες

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν στις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο HaberTurk.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE