Δεύτερη φωτιά στην Πάφο - Αυτή την φορά σε γραφείο του Δημοτικού Μεγάρου

Δεύτερη φωτιά στην Πάφο - Αυτή την φορά σε γραφείο του Δημοτικού Μεγάρου

Δεύτερη πυρκαγιά προκλήθηκε στην Πάφο μέσα σε λίγες ώρες και αυτή τη φορά σε Γραφείο του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία ξέσπασε στις 07:03 το πρωί.

Στην σκηνή έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα τα μέλη των οποίων με την χρήση αναπνευστικού συστήματος και τυλιχτήρα νερού κατέσβησαν τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί και στα υπόλοιπα γραφεία του Δημαρχείου Πάφου. 

Την σκηνή επισκέφτηκαν ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου ,ο υπεύθυνος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου ενώ άρχισαν ήδη οι εντατικές έρευνες για την διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης της με πιο επικρατέστερο σενάριο αυτό της κακόβουλης ενέργειας.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως ο δράστης αρχικά φέρεται να έσπασε παράθυρο στο πίσω μέρος του δημοτικού μεγάρου και να έριξε την εύφλεκτη ύλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.