Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Λόγω της κακόβουλης πυρκαγιάς που τέθηκε την Τετάρτη (29/6) στο Επαρχιακό Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου και τη ζημιά που προκλήθηκε στο μηχανογραφημένο σύστημα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων δεν ήταν δυνατή σήμερα η είσπραξη εισφορών.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, από αύριο το πρωί το κοινό θα μπορεί να πληρώσει τις εισφορές του στον πρώτο και δεύτερο όροφο του Επαρχιακού Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου, στην οδό Φιλικής Εταιρείας 1, 8047, και πληροφορείται ότι μπορεί να καταβάλει τις εισφορές του μέχρι τις 6:00 μ.μ.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




