Τρίβουμε τα μάτια μας: Αυτό το κοντοκουρεμένο κοριτσάκι είναι σήμερα η πιο σέξι Κύπρια παρουσιάστρια!

Τρίβουμε τα μάτια μας: Αυτό το κοντοκουρεμένο κοριτσάκι είναι σήμερα η πιο σέξι Κύπρια παρουσιάστρια!

Θα σας δώσουμε μερικά tips: εξακολουθεί να είναι μελαχρινή, τα μαλλιά της είναι μακριά και σκουρόχρωμα και είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες της κυπριακής tv.

Περιέγραψε τον εαυτό της ως ένα ανυπόφορο, παχουλό, κοντοκουρεμένο παιδί. Τη βλέπουμε στην φωτογραφία και πράγματι η όμορφη Ελπίδα Ιακωβίδου που βλέπουμε στην κρατική τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με αυτό το χαριτωμένο κοριτσάκι με το a la garcon κούρεμα. 

Όπως δήλωσε γελώντας σε συνέντευξή της η Ελπίδα στο περιοδικό Down Town μια φίλη της, σοφή και πανέξυπνη φαντάζομαι, αντικρίζοντας τις παιδικές φωτογραφίες της παρουσιάστριας του ΡΙΚ σχολίασε: «Ευτυχώς που ισχύει η λαϊκή ρήση, άσχημο μωρό στην κούνια, όμορφο στη γειτονιά».

Φυσικά από το δημοτικό και μετά η εικόνα της άλλαξε ριζικά και μπορεί όπως είπε να μην ήταν η ομορφότερη της τάξης, αλλά εν έτει 2016 είναι μια από τις ομορφότερες παρουσίες της κυπριακής showbiz. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE