LIFESTYLE

Πάρτε μια γεύση πώς θα είναι νύφη η αγαπημένη του Μερκή!

Πάρτε μια γεύση πώς θα είναι νύφη η αγαπημένη του Μερκή!

Σε ένα χρόνο η Άντρεα Κυριάκου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και όπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα...

Άλλωστε το επάγγελμα της Άντρεας Κυριάκου της δίνει τη δυνατότητα να παίρνει άπειρες ιδέες σχετικά με την προετοιμασία του γάμου της. Συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου και κάνοντας φωτογραφίσεις και πασαρέλες, παρουσιάζοντας τα νυφικά των Κύπριων σχεδιαστών και όχι μόνο, κάνει ουσιαστικά πρόβα για το δικό της γάμο. 

Το λαμπερό ζευγάρι της κυπριακής showbiz θα παντρευτεί σε εκκλησία της Λεμεσού το καλοκαίρι του 2017, μιας και είναι και οι δύο Λεμεσιανοί και θα ακολουθησει δεξίωση σε κτήμα της συμπρωτεύουσας. 

Πάρτε μια γεύση για το πως θα εμφανιστεί η Αντρεα στην εκκλησία: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top