Δύο συμβόλαια θανάτου είχε να εκτελέσει ο αλβανός εκτελεστής - Στόχος του δεν ήταν μόνο ο Φάνος Καλοψιδιώτης

Δύο συμβόλαια θανάτου είχε να εκτελέσει ο αλβανός εκτελεστής - Στόχος του δεν ήταν μόνο ο Φάνος Καλοψιδιώτης

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην διαδικτυακή του ιστοσελίδα το Mega, o Μπουρέλι, ήρθε στην Κύπρο για να εκτελέσει όχι ένα, αλλά δύο συμβόλαια θανάτου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στόχος του δεν ήταν μόνο ο Φάνος Καλοψιδιώτης, αλλά και ο Αλέξης Μαυρομιχάλης (Αλεξούι).

Διαβάστε επίσης: 

Ποιοι παρακολουθούσαν τον Φάνο στο Soho και στην Λεμεσό; - Είπε στους φρουρούς «δώστε του κάμποσες»

Καλοψιδιώτης προς Μαμαλικόπουλο: «Βρε αλήτη, σκότωσες 5 παιδιά για 30 αργύρια»

 

 

Να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που πιστεύεται ότι βρίσκεται στην Λευκωσία, αφού παραμένει άφαντος εδώ και μία εβδομάδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE