Ξάφρισαν πολυτελή έπαυλη Ρώσου στα Κούκλια με ρούβλια μεγάλης αξίας

Ξάφρισαν πολυτελή έπαυλη Ρώσου στα Κούκλια με ρούβλια μεγάλης αξίας

Διάρρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη 1/7, σε πολυτελή έπαυλη Ρώσου, στην περιοχή Κουκλιών, με λεία χρυσαφικά και χρήματα σε ευρώ και ρούβλια αξίας 24.800 ευρώ, για τα οποία δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη .

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη της κατοικίας στην Αστυνομία, μεταξύ των ωρών 19:30 με 23:00 και ενώ αυτός απουσίαζε από την οικία του, άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτήν και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά και χρήματα.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού αρχικά παραβίασαν ξύλινη πόρτα στο μπαλκόνι του σαλονιού της κατοικίας. Η κατοικία δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ή κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. 

Η Αστυνομία συνέλλεξε   από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Σφοδρή αντίδραση του Επαρχιακού Οργανισμού Ανάπτυξης (ΕΟΑ) Λευκωσίας προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου τμήμα υπό κατεδάφιση κτηρίου κατέρρευσε μέρα μεσημέρι, σκορπίζοντας μπάζα και σκαλωσιές στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.