Ξάφρισαν πολυτελή έπαυλη Ρώσου στα Κούκλια με ρούβλια μεγάλης αξίας

Ξάφρισαν πολυτελή έπαυλη Ρώσου στα Κούκλια με ρούβλια μεγάλης αξίας

Διάρρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη 1/7, σε πολυτελή έπαυλη Ρώσου, στην περιοχή Κουκλιών, με λεία χρυσαφικά και χρήματα σε ευρώ και ρούβλια αξίας 24.800 ευρώ, για τα οποία δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη .

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη της κατοικίας στην Αστυνομία, μεταξύ των ωρών 19:30 με 23:00 και ενώ αυτός απουσίαζε από την οικία του, άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτήν και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά και χρήματα.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού αρχικά παραβίασαν ξύλινη πόρτα στο μπαλκόνι του σαλονιού της κατοικίας. Η κατοικία δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ή κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. 

Η Αστυνομία συνέλλεξε   από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE