Νέα συνάντηση Αναστασιάδη και Ακιντζί - Εννέα οι δέσμες των θεμάτων που θα συζητηθούν

Νέα συνάντηση Αναστασιάδη και Ακιντζί - Εννέα οι δέσμες των θεμάτων που θα συζητηθούν

Νέα συνάντηση πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή (1/7) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, οι οποίοι συνεχίζουν την εντατικοποιημένη φάση των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Σε δηλώσεις του μετά την τελευταία συνάντηση με τον κ. Ακινζτί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χαρακτήρισε ενθαρρυντική την πρόοδο που παρουσιάζεται επί του παρόντος για όσα κεφάλαια συζητούνται στις διαπραγματεύσεις, επισημαίνοντας παράλληλα ότι απομένουν ακόμη σημαντικά θέματα.

«Είναι εννέα οι δέσμες των θεμάτων που θα συζητηθούν, συνεπώς δεν μπορεί να καταλήξει κανένας σε ασφαλή συμπεράσματα από την πρόοδο που παρατηρείται στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων», πρόσθεσε.

Η σημερινή συνάντηση των δύο ηγετών αρχίζει στις 10, στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή του παλιού αεροδρομίου Λευκωσίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE