Νέα συνάντηση Αναστασιάδη και Ακιντζί - Εννέα οι δέσμες των θεμάτων που θα συζητηθούν

Νέα συνάντηση Αναστασιάδη και Ακιντζί - Εννέα οι δέσμες των θεμάτων που θα συζητηθούν

Νέα συνάντηση πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή (1/7) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, οι οποίοι συνεχίζουν την εντατικοποιημένη φάση των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Σε δηλώσεις του μετά την τελευταία συνάντηση με τον κ. Ακινζτί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χαρακτήρισε ενθαρρυντική την πρόοδο που παρουσιάζεται επί του παρόντος για όσα κεφάλαια συζητούνται στις διαπραγματεύσεις, επισημαίνοντας παράλληλα ότι απομένουν ακόμη σημαντικά θέματα.

«Είναι εννέα οι δέσμες των θεμάτων που θα συζητηθούν, συνεπώς δεν μπορεί να καταλήξει κανένας σε ασφαλή συμπεράσματα από την πρόοδο που παρατηρείται στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων», πρόσθεσε.

Η σημερινή συνάντηση των δύο ηγετών αρχίζει στις 10, στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή του παλιού αεροδρομίου Λευκωσίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE