Μακελειό Αγ. Νάπας: Στο δικαστήριο «Μπένης», Σ.Γ., Πένταφκας και Ντέγιαν Λόι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΒΙΝΤΕΟ

Μακελειό Αγ. Νάπας: Στο δικαστήριο «Μπένης», Σ.Γ., Πένταφκας και Ντέγιαν Λόι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΒΙΝΤΕΟ

Προσάγονται αυτή τη στιγμή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριου Λάρνακας –Αμμοχώστου, οι συλληφθέντες για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας (23/06).

Πρόκειται για τον 39χρονο Μάριο Χριστοδούλου γνωστό ως «Μπένη», την 28χρονη Σ.Γ, τον 38χρονο Παναγιώτη Πεντάφκα και των 42χρονο Ντέγιαν Λόι.

Οι προαναφερθέντες και προαναφερθείσα, συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (30/06) και ξημερώματα Παρασκευής (01/07), από τις 11:45 εώς και τις 00:30.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Αγίας Νάπας: Γνωστοί στις αρχές οι νέοι συλληφθέντες – Ανάμεσα τους και ο φρουρός του Καλοψιδιώτη​

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».