Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας -Λεμεσού - Κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας -Λεμεσού - Κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει για τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

«Σας ενημερώνουμε ότι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, περίπου 1,5 km πριν από την έξοδο Χοιροκοιτίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία, λόγω δυστυχήματος με υλικές ζημιές, έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διαξάγεται μόνο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. 
Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE