ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Από τύχη δεν θρηνήσαμε κι άλλα θύματα - Μέχρι την Δευτέρα η νεκροψία

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Από τύχη δεν θρηνήσαμε κι άλλα θύματα - Μέχρι την Δευτέρα η νεκροψία

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα ηλικιωμένο άνδρα, είχαμε το πρωί της Παρασκευής (1/7) σε πολυσύχναστο δρόμο της Λεμεσού.

Tης Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με την τροχαία Λεμεσού τα αίτια του δυστυχήματος ακόμα διερευνώνται, αφού υπάρχει η υποψία πως το νέο θύμα της ασφάλτου είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο πριν την σύγκρουση του οχήματος του σε δέντρο.

Το νέο τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρο στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, μια πολυσύχναστη περιοχή της Λεμεσού. Από τύχη δεν θρηνήσαμε κι άλλα θύματα, κάτι που μας επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Κκαφάς.

Μέχρι την Δευτέρα (4/7) θα γίνει η νενομισμένη νεκροψία του 90χρονου από τον ιατροδικαστή.

Η Αστυνομία δέχθηκε αρκετά τηλεφωνήματα από πολίτες που είτε ήταν μάρτυρες του συμβάντος είτε βρέθηκαν στην σκηνή και έσπευσαν να ενημερώσουν.

Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE