Ο Λιάγκας ζητά να χωρίσει από τη Φαίη! Και υπάρχει σοβαρός λόγος!

Ο Λιάγκας ζητά να χωρίσει από τη Φαίη! Και υπάρχει σοβαρός λόγος!

Ο παρουσιαστής είναι χύμα στο κύμα και τα λέει έξω από τα δόντια on και off air...

Ο Γιώργος Λιάγκας το λέει εδώ και χρόνια. Δεν θέλει να βρίσκεται στο πρωινό μαζί με τηνΦαίη Σκορδά. Έχει βαρεθεί, τον έχει κουράσει η κατάσταση και θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει κάτι άλλο στην τηλεόραση, χωρίς τη σύζυγό του.

Όσα λέει σε κάμερες και δημοσιογράφους, σύμφωνα με το nassosblog, δεν είναι τίποτε άλλο απο ρίψεις μπαλακίων προς την διοίκηση. Απο την μία δεν θέλει πρωϊνο κι απο την άλλη βλέπει ότι με τον προγραμματισμό του καναλιού η φιγούρα του δεν θα είναι πουθενά στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν. Και όλο αυτό τον προβληματίζει. Ακόμη δεν είναι τίποτε σίγουρο.

Το σενάριο του χωρισμού απο την Φαίη… του τηλεοπτικού χωρισμού… είναι ζωντανό. Ο Λιαγκας ήθελε να την κάνει με ελαφρά από το Πρωινό όμως ο Καλημέρης τον ήθελε εκεί, στη θέση του για μια ακόμα χρονιά, όπως άλλωστε ορίζει ένας όρος απο το συμβόλαιό του. Και ακούω ότι ο Τζώννης είναι έτοιμος να τον ενεργοποιήσει και τότε ο Λιάγκας να υποχρεωθεί να συμφωνήσει.


Ακούω επίσης ότι ο Λιάγκας αν το δεχτεί τελικώς θα προχωρήσει με την προϋπόθεση να παρουσιάσει και ένα σόου. Ο ίδιος δεν θέλει άλλο να κράζει-αν και το γούσταρε πολύ- αλλά όλη η ένταση του ζωντανού καθημερινού δεν του λέει κάτι πια.

Και όσο και αν κάποιοι το διαψεύδουν, το Πρωινό του έκανε κακό στη σχέση του με τη Φαίη. Και επειδή ο Γιώργος βάζει πάνω από όλα την οικογένεια, ήθελε να «χωρίσει» τηλεοπτικά από την γυναίκα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE