Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους τρεις τρομοκράτες που αιματοκύλησαν το Ατατούρκ

Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους τρεις τρομοκράτες που αιματοκύλησαν το Ατατούρκ

Πρόκειται για τους Ρακίμ Μπουλγκάροφ και Βαντίμ Οσμάνοφ.

Τρεις ημέρες μετά το μακελειό στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, οι τουρκικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα δύο εκ των τριών τρομοκρατών που σκόρπισαν το θάνατο σε 44 ανθρώπους και τραυμάτισαν περισσότερους από 230.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah, που επικαλείται ανώνυμη πηγή, οι δύο δράστες είναι ο Ρακίμ Μπουλγκάροφ και ο Βαντίμ Οσμάνοφ, ενώ άγνωστο παραμένει το όνομα του τρίτου εκτελεστή, ο οποίος πυροδότησε εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.

Αναλυτικότερα, ο Οσμάνοφ ταυτοποιήθηκε από φωτοτυπία του διαβατηρίου του, το οποίο είχε δώσει σε μεσίτη για να ενοικιάσει διαμέρισμα στη συνοικία Φατίχ.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η εθνικότητα των τρομοκρατών, αν και σύμφωνα με Τούρκους αξιωματούχους, κατάγονταν από το Νταγκεστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Κιργιστάν.

Στο μεταξύ, 24 ύποπτοι, εκ των οποίων 15 αλλοδαποί, συνελήφθησαν στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο επιχειρήσεων της τουρκικής αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE