ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μονοήμερη κράτηση για τη συμμορία των τριών Κυπρίων και ενός Αλβανού

Μονοήμερη κράτηση για τη συμμορία των τριών Κυπρίων και ενός Αλβανού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα Σάββατο (2/7) διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εναντίον τριών Κυπρίων ηλικίας 29, 34, και 48 χρόνων και ενός Αλβανού 35 χρόνων.

Η κράτηση των τεσσάρων έγινε για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα κλοπής αυτοκινήτου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απειλής, απόπειρας εκβιασμού, απαγωγής, ληστείας, πλαστοπροσωπίας μέλους της Αστυνομίας, κλοπής, παρεμπόδισης εκτέλεσης εντάλματος, κοινής επίθεσης, ανησυχίας και δημόσιας εξύβρισης.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 27 Ιουνίου άνδρας 60 χρόνων από την Λευκωσία, μόνιμος κάτοικος Πρωταρά κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι στις 23 του μήνα μετέβη σε παραλία στην Αγία Νάπα, ωστόσο επειδή ο δρόμος ήταν κλειστός με βράχους και χώματα, δεν μπορούσε να προσεγγίσει το χώρο.
 
Ο 60χρονος κατήγγειλε ότι έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο για να φωτογραφίσει τη σκηνή προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στο Δημαρχείο και τότε δύο άτομα, εργάτες χωματουργικών εργασιών στην περιοχή, πλησίασαν τον 60χρονο και του άρπαξαν από τα χέρια το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.
 
Οπως κατήγγειλε, λίγο αργότερα έφτασε στη σκηνή άνδρας ηλικίας 48 χρόνων, ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων,  με δύο άλλα άτομα που παρίσταναν τους αστυνομικούς και αφού ανάγκασαν τον 60χρονο να μπει στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν μεταβεί στο χώρο, τον απείλησαν.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία τα δύο άτομα έβαλαν τον 60χρονο να υπογράψει δήλωση ότι πούλησε σ’ αυτούς το κινητό του τηλέφωνο. Ακολούθως τον μετέφεραν στο σπίτι του ενώ λίγο αργότερα ο 60χρονος αναζήτησε το αυτοκίνητο του, χωρίς όμως να το εντοπίσει πουθενά.
 
Μετά την καταγγελία, στις 27 Ιουνίου, η Αστυνομία με δικαστικό ένταλμα ερεύνησε τη μάντρα αυτοκινήτων του 48χρονου στο Παραλίμνι χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Η Αστυνομία εξέδωσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 48χρονου ο οποίος αναζητείτο.
 
Στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης δύο αστυνομικοί του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στις 28 Ιουνίου σε υποστατικό ιδιοκτησίας του  48χρονου στις Βρυσούλες για να εκτελέσουν ένταλμα έρευνας, στην παρουσία του αδελφού του.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας έφτασαν στο χώρο τρία άτομα, φίλοι του 48χρονου, ένας Αλβανός ηλικίας 35 χρόνων και δύο αδέλφια ηλικίας 29 και 34 χρόνων Κύπριοι. Τα τρία άτομα αφού εξύβρισαν τους αστυνομικούς στη συνέχεια τους έδιωξαν από το υποστατικό και αφού εισήλθαν σε αυτοκίνητο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Τα τέσσερα άτομα συνελήφθηκαν σήμερα τα ξημερώματα και οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης μίας ημέρας.  

Διαβάστε επίσης: Αγία Νάπα: Συμμορία Κυπρίων και ενός Αλβανού παρίσταναν τους αστυνομικούς, απειλούσαν, έδερναν και εκβίαζαν

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top