Έκλαψε η Βασιλική στην τελευταία εκπομπή του «Ζήσε το»! «Πυροβοληθήκαμε πολύ…» το παράπονό της! ΒΙΝΤΕΟ

Έκλαψε η Βασιλική στην τελευταία εκπομπή του «Ζήσε το»! «Πυροβοληθήκαμε πολύ…» το παράπονό της! ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για το κανάλι του Sigma με πολλές από τις παραγωγές του σταθμού να κατεβαίνουν στο μέσο της σεζόν, ωστόσο ένα από τα πρόσωπο το οποίο κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ήταν η Βασιλική Χατζηαδάμου.

Τόσο με την παρουσία της στο «Ζήσε το» όσο και στην «Παραδοσιακή βραδιά» η Κύπρια παρουσιάστρια έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, γεγονός που οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

Την Παρασκευή 1/7 έπεσαν όμως τίτλοι τέλους στην εκπομπή και η Βασιλική Χατζηαδάμου μετά το βίντεο που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της έβαλε τα κλάματα ωστόσο λίγο πριν, όταν αποχαιρετούσε συνεργάτες και τηλεοπτικό κοινό εξέφρασε το παράπονό της.

«Όταν ξεκινούμε ένα νέο εγχείρημα και πόσο μάλλον το απογευματινό πυροβοληθήκαμε πάρα πολλές φορές» ανέφερε η παρουσιάστρια συμπληρώνοντας: «Είναι καλό να δίνουμε μια πίστωση χρόνου ρε παιδί μου, να μην πυροβολούμε απευθειας…»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE