Θανατηφόρο τροχαίο στον Αστρομερίτη - Συνελήφθη ο οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο στον Αστρομερίτη - Συνελήφθη ο οδηγός

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, θανατηφόρο οδικό δυστύχημα συνέβη γύρω στις 9 το βράδυ 2/7, στο δρόμο Αστρομερίτη – Τροόδους.

Τη ζωή της έχασε η Raisa Resetco, Μολδαβή υπήκοος 69 χρόνων, κάτοικος Αστρομερίτη.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 90χρονος στον πιο πάνω δρόμο, έχοντας ως συνοδηγό τη σύζυγό του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη 69χρονη, η οποία εκείνη τη στιγμή επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Η Resetco μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Στη συνέχεια, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα αίτια πρόκλησης του θανατηφόρου οδικού δυστυχήματος.

Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE