Επαφές με επικεφαλής ενεργειακών κολοσσών θα έχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Επαφές με επικεφαλής ενεργειακών κολοσσών θα έχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σημαντικές επαφές με επικεφαλής ενεργειακών κολοσσών που θα επισκεφτούν την Κύπρο θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μέχρι τις 22 Ιουλίου, τελευταία ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το τρίτο γύρο αδειοδότησης στα τεμάχια εντός της οικονομικής αποκλειστικής ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επεσήμανε παράλληλα ότι αυτή την εβδομάδα ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης θα μεταβεί  στη Βρετανία και ακολούθως στις Η.Π.Α για να συζητήσει με εταιρείες που έχουν εκδηλώσει κατ’ αρχήν ενδιαφέρον. 

Σε δηλώσεις μετά το πέρας μνημοσύνου των ηρώων της Χλώρακας, ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε ότι  είναι θετικό το γεγονός  ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον  προσθέτοντας πως είναι μια ξεκάθαρη ψήφος εμπιστοσύνης για την οικονομική αποκλειστική ζώνη της Κυπριακής  Δημοκρατίας .  

Ευελπιστούμε κατέληξε,  ότι  αυτό το κατ’ αρχήν ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί και σε συγκεκριμένη εκδήλωση ενδιαφέροντος πριν από τις 22 Ιουλίου οπότε ολοκληρώνεται ο τρίτος κύκλος αδειοδότησης . 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE