ΠΑΦΟΣ: Δεν πραγματοποίησε την πτήση του αεροσκάφος της Ryan Air λόγω... σμήνους χελιδονιών

ΠΑΦΟΣ: Δεν πραγματοποίησε την πτήση του αεροσκάφος της Ryan Air λόγω... σμήνους χελιδονιών

Καθηλωμένο παραμένει αεροσκάφος της Ryan Air που ήταν να αναχωρήσει από το Διεθνές Αερολιμένα Πάφου με προορισμό την Κρακοβία στις 07:15 το πρωί της Κυριακής (3/7) .

Αιτία ήταν σμήνος χελιδονιών που φαίνεται να «κτύπησε» το αεροσκάφος αλλάζοντας  τα σχέδια της πτήσης με αριθμό FR  5086.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ οι επιβαίνοντες παρέμειναν στο αεροσκάφος ωστόσο στην προσπάθειά του να αναχωρήσει για δεύτερη φορά γύρω στις 10:15 το πρωί, όμως αυτό και πάλι δεν κατέστη δυνατό.

Οι επιβαίνοντες του αεροσκάφος μεταφέρθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου ενώ  η εταιρεία προχώρησε σε διευθετήσεις προκειμένου να τους παραλάβει άλλο αεροσκάφος το οποίο να τους μεταφέρει στον προορισμό τους. 

Ήδη με αεροσκάφος που αφίχθηκε από την Θεσσαλονίκη οι επιβαίνοντες αναχώρησαν για την Κρακοβία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.