Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Επιφανίου Ορεινής

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Επιφανίου Ορεινής

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στις 14:50 περίπου στην κοινότητα Αγίου Επιφανίου Ορεινής, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 15:10, αφού έκαψε 1 δεκάριο με άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 8 άνδρες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 πυροσβεστικά οχήματα.
Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE