Εκρηξη στο Stade De France πριν το Γαλλία-Ισλανδία! Τι συνέβη;

Εκρηξη στο Stade De France πριν το Γαλλία-Ισλανδία! Τι συνέβη;

Αρχικά εντοπίστηκε ένα ύποπτο όχημα - Τι μετέδωσε ανταποκριτής της Telegraph

Συναγερμός σήμανε στη Γαλλική αστυνομία όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα ύποπτο όχημα έξω από το στάδιο «Σταντ ντε Φρανς» λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Γαλλίας-Ισλανδίας για την πρόκριση στους «4» του EURO 2016.

«Γάλλοι αστυνόμοι διέκοψαν την κυκλοφορία στο σημείο και στις 5:32 ώρα Γαλλίας», όπως μετέδωσε βρετανός δημοσιογράφος, προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη. «Ήταν ισχυρή έκρηξη, θα μπορούσε κανείς να πει ότι δεν ήταν ελεγχόμενη» έγραψε ο Πολ Χάουαρντ της εφημερίδας «Telegraph».



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE