Επιχείρηση διάσωσης στην Κίνα μετά από κατολίσθηση

Επιχείρηση διάσωσης στην Κίνα μετά από κατολίσθηση

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει το θάνατο 23 ανθρώπων.

Επτά άνθρωποι αγνοούνται μετά από κατολίσθηση που παρέσυρε πέντε σπίτια στην επαρχία Γκουϊτζόου, στα νοτιοδυτικά της Κίνας, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Η κατολίσθηση έγινε στις 02:00 τα ξημερώματα, σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Την Παρασκευή οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολίσθηση στην πεδιάδα της Γκουϊτζόου, προκαλώντας το θάνατο 23 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων επτά.

Πηγή: newsbeast.gr 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE