Τα δικαιώματα των πελατών στα ξενοδοχεία - Τι γίνεται αν δεν σας δώσουν το δωμάτιο που κάνατε κράτηση

Τα δικαιώματα των πελατών στα ξενοδοχεία - Τι γίνεται αν δεν σας δώσουν το δωμάτιο που κάνατε κράτηση

Ο ΚΟΤ απαντάει στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και ενημερώνει τους καταναλωτές για τα δικαιώματά τους όσον αφορά την άρνηση παραχώρησης δωματίων σε πελάτες.

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα όπως και συγκεκριμένες καταγγελίες προς τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ) που αναφέρονται σε άρνηση από πλευράς ξενοδοχειακών επιχειρήσεων να παραχωρήσουν δωμάτια σε πελάτες που είχαν ήδη πραγματοποιήσει κράτηση, ο Οργανισμός επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE