Φονικό Αγ. Νάπας: Θέμα χρόνου να «σπάσει» και να μιλήσει η 28χρονη

Φονικό Αγ. Νάπας: Θέμα χρόνου να «σπάσει» και να μιλήσει η 28χρονη

Φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να μιλάει η 28χρονη Σοφία Γρηγορίου που συνελήφθη μαζί με τους Μάριο Χριστοδούλου, Ντέγιαν Λόι και παναγιώτη Πένταυκα.

Αυτό καταγράφεται σε δημοσίευμα (04/07) του «Πολίτη».

«Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν την εμπολοκή της είναι τέτοια που πιθανή καταδίκη της θα της εξασφαλίσει μια ολόκληρη ζωή στη φυλακή» σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, στο οποίου προστίθεται: «Ο μοναδικός τρόπος να ελαφρύνει τη θέση της είναι να πει όσα γνωρίζει μέσα από μια συμφωνία για προστασία της».

Η 28χρονη που φέρεται να είναι η σύντροφος του Χριστοδούλου, βάσει εναντίον της  μαρτυρίας, μετά το έγκλημα που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα φυγάδευσε τον καταζητούμενο Αλβανό εκτελεστή Άλεξ Μπουρέλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE