Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται στην Κύπρο για φιλανθρωπική συναυλία – Παρουσιάστρια η Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται στην Κύπρο για φιλανθρωπική συναυλία – Παρουσιάστρια η Ζέτα Μακρυπούλια

Αγάπη δε, Έχω..» ονομάζεται η φιλανθρωπική συναυλία με για στήριξη άπορων φοιτητών που διοργανώνει η Αστυνομία Κύπρου σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής,

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:30 στο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΡΙΟΥ και θα συμμετάσχουν η Φιλαρμονική της Αστυνομίας, η Αρχιεπισκοπική Χορωδία Νέων Αμερικής, καθώς επίσης και οι διακεκριμένοι Κύπριοι καλλιτέχνες Cyprien Katsaris και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημήτριου.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης για την ενίσχυση των άπορων φοιτητών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE