ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ρόλος του φίλου του Καλοψιδιώτη που του πρότεινε τον Ντέγιαν Λόι… – Έρευνα Αστυνομίας

Ο ρόλος του φίλου του Καλοψιδιώτη που του πρότεινε τον Ντέγιαν Λόι… – Έρευνα Αστυνομίας

Ο ρόλος που καταλογίζεται στον φρουρό ασφαλείας του Φάνου Καλοψιδιώτη, Ντέγιαν λόι, από τουλάχιστον δυο μαρτυρίες, δεν αφήνει αδιάφορη την Αστυνομία.

Όπως έχει γραφτεί κατ΄ επανάληψη ο 42χρονος αθλητής του Παγκρατίου (ενώ παρουσιάζεται ως Σέρβος, αγωνιζόταν υπό το εθνόσημο της Ρουμανίας) προσλήφθηκε από τον Καλοψιδιώτη πριν από περίπου έναν μήνα.

Η νεότερη πληροφορία που δίνει και νέα διάσταση στις έρευνες, αναφέρει πως ο Λόι προσλήφθηκε από τον 51χρονο επιχειρηματία μετά από πρόταση τρίτου ατόμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μανώλη Καλατζή στο  «Πρώτο Θέμα», ο Σέρβος φρουρός είχε προσληφθεί προσφάτως από τον Καλοψιδιώτη μετά από υπόδειξη φίλου του.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται πως αναζητείται ο άνθρωπος που πρότεινε τη πρόσληψη του Λόι στον Φάνο Καλοψιδιώτη, καθώς θεωρείται ότι ήταν προσχεδιασμένη ενέργεια ώστε οι άνθρωποι που ήθελαν να σκοτώσουν τον 51χρονο επιχειρηματία, να έχουν άνθρωπο που γνώριζε τις κινήσεις του.

Θυμίζουμε πως στον 40άρη φρουρό ασφαλείας καταλογίζεται ότι ενημέρωσε τους δράστες για το πού βρίσκεται ο Φάνος Καλοψιδιώτης, ενώ κατά τη διάρκεια του φονικού βρισκόταν στην τουαλέτα...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top