Ο ρόλος του φίλου του Καλοψιδιώτη που του πρότεινε τον Ντέγιαν Λόι… – Έρευνα Αστυνομίας

Ο ρόλος του φίλου του Καλοψιδιώτη που του πρότεινε τον Ντέγιαν Λόι… – Έρευνα Αστυνομίας

Ο ρόλος που καταλογίζεται στον φρουρό ασφαλείας του Φάνου Καλοψιδιώτη, Ντέγιαν λόι, από τουλάχιστον δυο μαρτυρίες, δεν αφήνει αδιάφορη την Αστυνομία.

Όπως έχει γραφτεί κατ΄ επανάληψη ο 42χρονος αθλητής του Παγκρατίου (ενώ παρουσιάζεται ως Σέρβος, αγωνιζόταν υπό το εθνόσημο της Ρουμανίας) προσλήφθηκε από τον Καλοψιδιώτη πριν από περίπου έναν μήνα.

Η νεότερη πληροφορία που δίνει και νέα διάσταση στις έρευνες, αναφέρει πως ο Λόι προσλήφθηκε από τον 51χρονο επιχειρηματία μετά από πρόταση τρίτου ατόμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μανώλη Καλατζή στο  «Πρώτο Θέμα», ο Σέρβος φρουρός είχε προσληφθεί προσφάτως από τον Καλοψιδιώτη μετά από υπόδειξη φίλου του.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται πως αναζητείται ο άνθρωπος που πρότεινε τη πρόσληψη του Λόι στον Φάνο Καλοψιδιώτη, καθώς θεωρείται ότι ήταν προσχεδιασμένη ενέργεια ώστε οι άνθρωποι που ήθελαν να σκοτώσουν τον 51χρονο επιχειρηματία, να έχουν άνθρωπο που γνώριζε τις κινήσεις του.

Θυμίζουμε πως στον 40άρη φρουρό ασφαλείας καταλογίζεται ότι ενημέρωσε τους δράστες για το πού βρίσκεται ο Φάνος Καλοψιδιώτης, ενώ κατά τη διάρκεια του φονικού βρισκόταν στην τουαλέτα...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.