Γιατί χάλασε του Ρανέγκι στον ΑΠΟΕΛ; Απίστευτος ο λόγος σύμφωνα με δημοσίευμα

Γιατί χάλασε του Ρανέγκι στον ΑΠΟΕΛ; Απίστευτος ο λόγος σύμφωνα με δημοσίευμα

Αν και από τα ξημερώματα βρέθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, ο Ματίας Ρανέγκι, εντούτοις, οι επαφές που έγιναν μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας (04-07) δεν έχουν καρποφορήσει και οι πρωταθλητές ψάχνουν άλλη περίπτωση για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ωστόσο σύμφωνα με το footballtransfers.com ο λόγος για τον οποίο το ΑΠΟΕΛ δεν προχώρησε στην απόκτηση του  ποδοσφαιριστή η ομάδα δεν ήταν λόγω μη συμφωνίας στο οικονομικό κομμάτι, ούτε πρόβλημα που εντοπίστηκε στην υγεία του ποδοσφαιριστή αλλά η κατακραυγή του κόσμου.

Όπως αναφέρει η σουηδική ιστοσελίδα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ(!!) χάλασε το deal καθώς και τα αρνητικά πρωτοσέλιδα σε διάφορα ΜΜΕ.

Έτσι αντι ο Ρανέγκι να γίνει κάτοικος Αρχαγγέλου θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για επιστροφή στη χώρα του.

Νέος στόχος των πρωταθλητών σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Diego Ifrán που ανήκει στην Penarol Ουρουγαής και είναι 29 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE