Πάφος: Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες κέντρων αναψυχής – Ζητούν συνάντηση με Ζέτα

Πάφος: Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες κέντρων αναψυχής – Ζητούν συνάντηση με Ζέτα

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής της Πάφου, αφού δεν υπάρχει υπαλληλικό προσωπικό για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του προέδρου του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτου Θρασυβούλου ντόπιοι και κοινοτικοί δεν δείχνουν ενδιαφέρουν να εργαστούν στα κέντρα αναψυχής, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να βρίσκονται σε απόγνωση και αναγκάζονται να μικρύνουν τις επιχειρήσεις τους  ή και να τις κλείσουν αφού αδυνατούν να βρουν υπαλλήλους.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ- δέχεται καθημερινά , προστίθεται στην ανακοίνωση, παράπονα από τα μέλη του που ζητούν να εξευρεθεί λύση στο μεγάλο αυτό ζήτημα.

Ο Πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου καλεί παράλληλα   την Υπουργό Εργασίας να διευθετήσει άμεσα συνάντηση με τον σύνδεσμο, ούτως ώστε, να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, που ταλανίζει τα κέντρα αναψυχής.

Η κατάσταση, είναι δραματική με τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής της Πάφου να μην ξέρουν με ποιον τρόπο να αντιμετωπίζουν την ανυπαρξία υπαλλήλων στον κλάδο τους.

Ο ΣΙΚΑΠ θα ζητήσει άμεσα, συνεχίζει η ανακοίνωση,  συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας για να δουν από κοινού πως λύεται το θέμα, τόνισε ο κ. Θρασυβούλου, επισημαίνοντας  το μεγάλο αδιέξοδο στο οποίο  βρίσκονται οι επιχειρηματίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδια στη Λεμεσό: Το πριν και το μετά -  Το κτίριο είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο - Τα ερωτήματα μεγαλώνουν - Βίντεο

Διπλή τραγωδια στη Λεμεσό: Το πριν και το μετά - Το κτίριο είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο - Τα ερωτήματα μεγαλώνουν - Βίντεο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση μέρους πολυκατοικίας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Γερμασόγεια, ενώ τέσσερα ακόμη άτομα τραυματίστηκαν χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

BEST OF TOTHEMAONLINE