ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα θα φτάσουν στους ηθικούς αυτουργούς

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα θα φτάσουν στους ηθικούς αυτουργούς

Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των υπόπτων του τετραπλού φονικού αναμένεται να εξετάσουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι ανακριτές της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (05/07) οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν στα χέρια τους αρκετά κινητά τηλέφωνα και ήδη έχουν ζητήσει με διάταγμα δικαστηρίου την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Όπως επισημαίνεται, τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα θα δώσουν νέα στοιχειά στην υπόθεση καθώς θα διαφανεί με ποιους μίλησαν οι ύποπτοι πριν και μετά την διάπραξη του μακελειού. 

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στην εξιχνίαση του φόνου της Ντανιέλας Ρόσκα, τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των δυο δραστών «έδεσαν» την όλη υπόθεση. Συγκεκριμένα, το σήμα που λάμβαναν τα κινητά τηλέφωνα των δυο Ρουμάνων την χρονική στιγμή του φόνου, ήταν πολύ κοντά από την κεραία που βρισκόταν στο διαμέρισμα την Ρόσκα.

Έτσι με την ανάλυση των δεδομένων των κινητών τηλεφώνων θα διαφανούν οι εμπλεκόμενοι του τετραπλού μακελειού ενώ ίσως δώσει και νέο πρόσωπο που πιθανόν να είχε εμπλοκή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Άφαντη η φρουρά του Καλοψιδιώτη – «Τυχαία» είχε χαλάσει ο προβολέας του μαγαζιού

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα θα φτάσουν στους ηθικούς αυτουργούς

 Μίλησε για τo φονικό ο ΜΜΑΔίτης: «Ο εκτελεστής του Καλοψιδιώτη με κοίταξε στα μάτια, μέσα από την κουκούλα και έστρεψε το όπλο εναντίον μου»

Μητέρα Καλοψιδιώτη: «Ο Φάνος δεν ήταν υπόκοσμος, ήταν κομμουνιστής» - Τον ψάχνουν τα ανήλικα παιδάκια του

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE