ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έδωσε κατάθεση ο Σέρβος φρουρός του Φάνου Καλοψιδιώτη – Η «εξήγηση» για την τουαλέτα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έδωσε κατάθεση ο Σέρβος φρουρός του Φάνου Καλοψιδιώτη – Η «εξήγηση» για την τουαλέτα

Έδωσε κατάθεση ο Σέρβος φρουρός του Φάνου Καλοψιδιώτη, ο οποίος βάσει δυο μαρτυριών φέρεται να είχε άμεση εμπλοκή στο άγριο φονικό της Αγίας Νάπας στις 23 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος Ντέγιαν Λόι έδωσε γραπτή κατάθεση στον δικηγόρο του, εμμένοντας στην αρχική του θέση ότι δεν είχε καμία απολύτως ανάμιξη στο φονικό, που είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο του Φάνου Καλοψιδιώτη, του Ηλία Χατζηευθυμίου και της συζύγου του τελευταίου, Σκεύης.

Στην κατάθεσή του αρνείται ότι συνεργάστηκε με τους δράστες, τονίζει ότι δεν είχε επαφή με οποιονδήποτε και σημειώνει ότι πήγε συνολικά τέσσερις φορές στην τουαλέτα και όχι μόνο την στιγμή που σημειώθηκε το άγριο φονικό.

Η κατάθεση αυτή θα σταλεί στο P.I.O(Γραφείο τύπου και πληροφοριών) για μετάφραση, καθώς είναι γραμμένη στα γερμανικά. Σημειώνεται ότι ο Λόι μεγάλωσε στη Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Άφαντη η φρουρά του Καλοψιδιώτη – «Τυχαία» είχε χαλάσει ο προβολέας του μαγαζιού

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα θα φτάσουν στους ηθικούς αυτουργούς

 Μίλησε για τo φονικό ο ΜΜΑΔίτης: «Ο εκτελεστής του Καλοψιδιώτη με κοίταξε στα μάτια, μέσα από την κουκούλα και έστρεψε το όπλο εναντίον μου»

Μητέρα Καλοψιδιώτη: «Ο Φάνος δεν ήταν υπόκοσμος, ήταν κομμουνιστής» - Τον ψάχνουν τα ανήλικα παιδάκια του

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE