Πάμπο πρόσεξε τον Lucas Souza!

Πάμπο πρόσεξε τον Lucas Souza!

Μια πολύ καλή προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΛ είναι αυτή του Lucas Souza. O 26χρονος Πορτογάλος που χθες (Δευτέρα 4/7) είχε τα γενέθλια του ήταν την περασμένη χρονιά ενώ από τα βασικά γρανάζια της Tondella στην 1η κατηγορία της Πορτογαλίας την οποία βοήθησε ώστε να παραμείνει στην Primeira Liga.

Έγραψε 26 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας του όλες στο αρχικό σχήμα γεγονός που φανερώνει ότι θα αποτελέσει και ένα παίκτη «κλειδί» για τον Πάμπο Χριστοδούλου στο χτίσιμο της νέας ΑΕΛ.

Ωστόσο ο Κύπριος κόουτς θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τον Souza καθώς πρόκειται να μεν για ένα σκληροτράχηλο ανασταλτικό μέσο που μπορεί να βοηθήσει και στο δημιουργικό κομμάτι,  όμως η περίπτωση του θυμίζει κάτι από…Airosa και Dede.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι επιρρεπής στις  κάρτες, αφού την περσινή χρονιά δέχτηκε 13 κίτρινες και 1 κόκκινη!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE