ΠΑΡΑ-THEMA

Πάμπο πρόσεξε τον Lucas Souza!

Πάμπο πρόσεξε τον Lucas Souza!

Μια πολύ καλή προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΛ είναι αυτή του Lucas Souza. O 26χρονος Πορτογάλος που χθες (Δευτέρα 4/7) είχε τα γενέθλια του ήταν την περασμένη χρονιά ενώ από τα βασικά γρανάζια της Tondella στην 1η κατηγορία της Πορτογαλίας την οποία βοήθησε ώστε να παραμείνει στην Primeira Liga.

Έγραψε 26 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας του όλες στο αρχικό σχήμα γεγονός που φανερώνει ότι θα αποτελέσει και ένα παίκτη «κλειδί» για τον Πάμπο Χριστοδούλου στο χτίσιμο της νέας ΑΕΛ.

Ωστόσο ο Κύπριος κόουτς θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τον Souza καθώς πρόκειται να μεν για ένα σκληροτράχηλο ανασταλτικό μέσο που μπορεί να βοηθήσει και στο δημιουργικό κομμάτι,  όμως η περίπτωση του θυμίζει κάτι από…Airosa και Dede.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι επιρρεπής στις  κάρτες, αφού την περσινή χρονιά δέχτηκε 13 κίτρινες και 1 κόκκινη!!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top