Πασίγνωστος ηθοποιός εθισμένος στο ποτό: «Αλλάζω όταν είμαι μεθυσμένος»!

Πασίγνωστος ηθοποιός εθισμένος στο ποτό: «Αλλάζω όταν είμαι μεθυσμένος»!

Για την προσπάθειά του να ξεπεράσει τον εθισμό στο αλκοόλ μιλά πασίγνωστος νεαρός ηθοποιός και, μεταξύ άλλων, παραδέχεται πως άλλαζε κάθε φορά που μεθούσε και έκανε τους ανθρώπους να φοβούνται!

«Αλλάζω όταν είμαι μεθυσμένος. Είμαι ένας από εκείνους που αλλάζουν. Υπάρχει κάτι στον καθένα που πίνει, που, προφανώς δεν του κάνει καλό, κάτι που τον τραβά στο χάος», λέει, στην εφημερίδα «Telegraph», ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Ο 26χρονος ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από το ρόλο του Χάρι Πότερ, παραδέχεται πως τα αγαπημένα του πρόσωπα τρόμαζαν κάθε φορά που έπινε και ανησυχούσαν. «Δεν μπορώ να σας πω τι είδους μεθυσμένος είμαι γιατί δεν θυμάμαι. Νομίζω ότι είμαι υπέροχος όταν δεν έχω πιει. Αλλά, όταν χρειάζεται να με φροντίσουν, ή όταν δεν θέλω να ξυπνήσω, ακόμα και 20 μηνύματα ρωτούν αν είμαι καλά…», αναφέρει.

Ο Ντάνιελ, που έχει παραδεχθεί ότι πήγαινε μεθυσμένος στα γυρίσματα των ταινιών για τον μικρό μάγο, δεν έχει πιει εδώ και τρία χρόνια, ενώ η «μάχη» του συνεχίζεται. Ο ίδιος, πάντως, επισημαίνει πως η διαφορά είναι εμφανής: «αισθάνομαι πολύ πιο σταθερός στις σκέψεις μου και πιο άνετα με αυτά που με κάνουν χαρούμενο. Αισθάνομαι πιο άνετος άνθρωπος, που απλά του αρέσει να κάνει παρέα με τους φίλους του ή να βλέπει τηλεπαιχνίδια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE