Θλίψη: Πέθανε η θρυλική Lois Lane από τον Superman

Θλίψη: Πέθανε η θρυλική Lois Lane  από τον Superman

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στο διεθνή καλλιτεχνικό κόσμο.

Σε ηλικία 95 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή η πρώτη πρωταγωνίστρια της σειράς «Adventures of Superman», που προβλήθηκε την εξαετία 1952-1958.

Η Lois Lane ή κατά κόσμον Noel Neill πέθανε την Κυριακή 3 Ιουλίου, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Η ηθοποιός αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το hollywoodreporter, απεβίωσε στο σπίτι της στο Tucson της Arizona.

Πέθανε το πρώτο κορίτσι του Σούπερμαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE